Trendiga mobilskal

trasig iphone

Det är inte bara tekniken som blir alltmer avancerad. Numera kan du också hitta riktigt sofistikerade mobilskal på marknaden. I dag kan du köpa allt från läderfodral och vattentäta skal till sportarmband med mobilfack.

Den vanligast förekommande typen av mobilskal är nog baksidesskyddet. Den täcker baksidan av din mobil och är oftast gjord av hårdplast. Plånboksfodral är ett skydd som är speciellt praktiskt för den som gillar att ha allt på en och samma plats. Oftast kan du få plats med 2-4 kort och lite kontanter. Om du är någon som lätt tappar mobiltelefonen kan ett skal som är gjort av silikon eller TPU vara till stor nytta. Silikon skyddar mot fall och är dessutom bekvämt att hålla i. I många fall kan du även hitta vattentäta skal som står emot regn och vatten.

Det är många som även gillar att smycka sina mobilskal med lite extra glitter. Du kan till exempel få skal med Swarovski-kristaller, eller varför inte köpa egna accessoarer och designa mobilskalet efter egen smak.

Hos iPhoneButiken finns det en varierande mängd med mobilskal att välja mellan. För exempelvis iPhone 5/5S har de ett mobilskal med den klassiska Converse-loggan. Gjord av silikon är den både reptålig och skyddar telefonen mot smuts. Då skalet är extra brett vid skärmen behöver du inte heller oroa dig för att skärmen kommer i kontakt med något när telefonen läggs på en plan yta.

Den sportiga typen kommer verkligen att gilla Adidas miCoach Sportarmband. Materialet är nylon och får armbandet att sitta ordentligt på plats. Den skyddar mot regn och vind och är dessutom touch-känslig, vilket kan kännas skönt då man helst inte vill ta ut telefonen varje gång man behöver använda den. Förvaring för nycklar och utrymme för hörlurar finns också i detta innovativa sportarmband. Kombinera den med miCoachs sportapp för en extra effektiv träning.