Dags för en ny hoodie eller sweatshirt

En hoodie, eller en swearshirt är ett praktiskt klädesplagg som du har nytta av året runt. På vintern är det skönt med en värmande tjock hoodie under jackan, medan det på sommaren kan vara skönt att dra på dig en tjockare tröja när solen går i moln. Tröjor i bra kvalitet är också en investering både för miljön och för din plånbok.

Då det är ett klädesplagg som du kan använda ofta, finns det också risk att du sliter ut den fort. Och kanske börjar det bli dags att införskaffa en ny hoodie?

Skillnad på hoodie och swearshirt

Har du aldrig greppat vad skillnaden egentligen är på en hoodie och swearshirt? Då ska vi berätta det för dig. En swearshirt är en tjockare långärmad tröja, medan en hoodie egentligen är en sweatshirt med luva.

Hoodie med ditt favoritlag

Om du älskar sport ska du självklart ha en hoodie eller en swearshirt med loggan från ditt favoritlag. Du kan klicka dig vidare online för att hitta tröjor med olika lag. Det finns hoodies från såväl NHL, NFL och NBA. Så oavsett vilket lag du älskar har du ett bra utbud. Självklart hittar du även tröjor med svenska tre kronor, så att du kan visa support för det svenska hockeylandslaget.