Fyll på ditt trosförråd

Vi behöver alla göra en storstädning i vårt trosförråd ibland. Där hittar vi ofta trosorna som vi aldrig riktigt har tyckt om, de som alltid var varit lite obekväma och några som har tappat färg eller släppt i resårer och har gjort sitt. Se till att minst varje år rensa och byt ut för att alltid ha en fint och lyxigt trosförråd hemma.

Rätt trosa till rätt kläder

Det kan även vara bra att ha flera olika trosmodeller hemma i underklädeslådan. Vissa klänningar, byxor eller kjolar kan ibland kräva en viss typ av trosa för att bland annat undvikta kanter och synliga sömmar. Om du ska ha en tight kjol kanske det också kan passa bra med en sömlös trosa, för att undvika synliga sömmar helt.

Hitta rätt trosor

Om du behöver nya trosor kan du idag bland annat enkelt handla online. Trosor finns i många olika färger, färger modeller och funktioner. Se till att köpa rätt trosor som passar just dig och kläderna som du ska ha på dig vid tillfället. Tänk även på att köpa trosor som du verkligen tycker om och som är bekväma. Vi alla vet att de obekväma trosorna alltid blir kvar längst in i garderoben och blir sällan använda.