Fixa till frisyren med hårförlängning

Vill du få mer längd eller volym i ditt hår är hårförlängningar den perfekta lösningen. Äkta hårförlängningar har länge varit populära och det är till stor del tack vare att de ger ett så naturligt resultat.

Välj hårförlängningar av äkta hår

Om du funderar på att börja använda hårförlängningar bör du välja extensions av äkta hår istället för syntetiskt hår. När du använder hårförlängningar av syntetiskt hår får du ofta ett resultat som både ser och känns onaturligt.

Dessutom är de mycket svårare att sköta om och styla jämfört med äkta extensions. Falska hårförlängningar av syntet kan du exempelvis inte styla med värme.

Styla och ta hand om äkta hårförlängningar

Eftersom en äkta hårförlängning är gjort av 100% äkta hår är de enkla att både styla och sköta om. För styling kan använda samma teknik som för ditt naturliga hår. Det är fritt fram att locka, platta och till och med färga dina äkta hårförlängningar.

För att hålla dina extensions fina länge är det bra att använda schampo och balsam som håller hög kvalitet. Du kan enkelt handla online och hitta både äkta hårförlängningar samt produkter för hårvård och styling på ett och samma ställe.