Fem hatt-trender att hålla koll på i vår och sommar

Hattar är en accessoar som aldrig går ur stil. Inför våren och sommaren 2023 finns det en rad spännande hatt-trender som alla fashionistas bör ha koll på. Här är fem trender att hålla ögonen på:

1. Bucket-hattar

Bucket-hatten är tillbaka, och denna gång i allt från mjuka pastellfärger till coola mönster och neonnyanser. En bucket-hatt är perfekt för en avslappnad och trendig look, oavsett om du bär den till en sommarklänning eller till ett par jeans och en t-shirt.

2. Stora, eleganta solhattar

Solhattar är alltid en klassiker för sommaren, men i år handlar det om att gå stort och elegant. Välj en solhatt med breda kanter och en hög krona för en sofistikerad look. Materialet kan variera från naturligt strå till lättviktigt filttyg.

3. Baker boy-hattar

Baker boy-hatten är en annan trend som fortsätter att vara populär. Denna hatt är inspirerad av 1900-talets industriarbetare och ger en unik touch till en outfit. Välj en i skinn eller mocka för en mer robust look, eller en i ljust färgat tyg för en mjukare och mer feminin look.

4. Klassiska fedorahattar

Fedorahattar är tidlösa, och kan användas för att ge en outfit en sofistikerad touch. Välj en i beige eller ljusgrått för en mer klassisk look, eller en i pastellfärger för att addera en modern twist.

5. Stickade beanie-hattar

En annan trend som håller i sig är beanie-hatten. För våren och sommaren 2023 kommer vi att se mer av den stickade varianten, som är en mjuk och mysig accessoar som fungerar lika bra till en klänning som till en hoodie.

Oavsett vilken hatt-trend du väljer, är det viktigt att du väljer en modell som passar din personliga stil och ansiktsform. Med dessa fem trender är du redo för att rocka hatt-stilen under våren och sommaren 2023!