Skaffa dig en funktionell och moderiktig keps

En keps är som en extra detalj som kan höja helhetsintrycket och ge dig en distinkt stil. Bestäm dig först för vilken stil du vill accentuera. Kan hända vill du ge ett elegant intryck med en ljus linnekeps, använda en gråmelerad tuff keps, en mörkare i ull för en preppy stil alternativt en sportig i denim. Kepsar kan även visa grupptillhörighet.

Tyg och stil

Trenderna varierar förstås men vissa stilar är alltid inne. Minimala kepsar med mönster i neutrala färger är alltid populärt. Samtidigt är det förstås viktigt att du väljer en stil som du själv tycker om. När du väljer tyg, tänk på att tweed och ull värmer mer än till exempel lin och bomull.

Olika funktioner på kepsar

En keps ska inte sitta för spänt, utan passa bra. Det finns kepstillverkare som ser till att ta tillvara på resttyger, och där kan du göra en insats för miljön.

Lika väl kan du välja bland skepparmössor för en marin stil, eller en klassisk mönstrad flat cap som alltid är lika trendig. Det finns flertalet alternativ hos CTH Ericson. Vare sig du väljer en ny stil eller vill förnya dig, finns något för alla.