Snygga och roliga accessoarer för dig med båt

För många är båtlivet inte endast ett intresse, utan en del av en hel livsstil. Oavsett hur du känner inför det, kan det vara kul att köpa lite roliga accessoarer som du kan ha när du lever båtliv. Det kan vara alltifrån kläder med marint tema, snygga solglasögon eller en vattentät ryggsäck. Du kan kolla upp dessa accessoarer och tillbehör när du vill lyxa till båtlivet lite.

Smarta prylar på båten

En del accessoarer är mest roliga att ha, medan andra är mer praktiska. Med exempelvis en flytande nyckelring kommer du att tacka dig själv den dagen du råkar tappa nycklarna i sjön.

Säkerhet på sjön

Att använda flytväst är oftast en självklarhet för alla, även om det inte är lag på det. Idag finns det både smidiga och snygga flytvästar att köpa.

Du bör också tänka efter vilka kläder du har på dig när du åker båt. Vädret ute på sjön är annorlunda än på land. Det är bra att tänka lager på lager-principen om det finns risk för exempelvis regn. Då kommer du att hålla dig torr, samtidigt som du snabbt kan ta av dig kläder om det blir för varmt.