Köp något stickat plagg i vinter

Det ser ut att bli en kall vinter i de flesta svenska hem i år. Energipriserna gör att många inte har råd att ha lika varmt som de är vana vid och rekommendationen är att sänka temperaturen med minst en grad. Då kan du handla online, för att hålla dig varm med stickade kläder i vinter.

Mjuka julklappar är uppskattade

Stickade kläder blev ju årets julklapp. Det är i alla fall mer användbart än den berömda wok-pannan som blev utsedd för en del år sedan. En stickad tröja kommer trots allt att bli använd betydligt fler gånger. Men du kan också köpa stickade mössor, sockor, vantar och halsdukar. Stickat håller värmen kvar nära kroppen, samtidigt som det leder bort fukt och andas bra.

Överraska någon du bryr dig extra mycket om

De flesta presenter som har en tanke bakom, värmer lite extra. Så om du nu vet att någon kommer frysa lite extra i vinter kommer de bli extra glada för en härlig stickad långkofta som innehåller mohair och ull. Det kommer bli en garanterad succé även hos de yngre i år. Glöm bara inte att följa tvättråden, så kommer plagget också hålla i princip hur länge som helst.