Streetmode för tjejer

Idag finns det många olika stilar som är populära hos tjejer i olika åldersgrupper och en av dem är streetmode. Det som är typiskt för streetmode är att den här stilen är mer fri. Kläderna är mer könsneutrala, då färgskalan oftast är ganska avskalad, passformen är ganska lös och plaggen har en ganska neutral utformning. Något som är typiskt för den här stilen är huvtröjor, kepsar och jeans.

Klädstil som kan kombineras med andra

Streetmode är en klädstil som i hög utsträckning kombineras med andra klädstilar. Det kan handla om att kombinera en huvtröja och sneakers med en vintagekjol eller att matcha streetmodets relativt sobra färger ihop med något i neon. Det finns en del att titta på om du är intresserad av att åstadkomma den här klädstilen eller om du vill få inspiration till hur du kan klä dig.

En klädstil med många basplagg

Streetmode är på många sätt en praktisk klädstil. Nyckelplaggen inom den här klädstilen är klassiska plagg och sådana plagg som varje garderob behöver. Det gör att de är enkla att matcha med andra klädesplagg, likaså att klädesplaggen oftast kommer i färger som är enkla att matcha med andra kläder. Oavsett om du är intresserad av att anamma streetmode som din klädstil eller inte, så är den här stilen praktisk och bekväm.