Prisvärda trender just nu

2624121-price-with-balloon-in-the-sky

Den senaste trenden lutar mot luftigt 70-talet där man blandar utsvängda byxor med over size-tunikor och tjocktröjor. Ett passande mode för de kommande, kallare tiderna. Hur får man tag på senaste nytt utan att betala för mycket

Tålamod

Det tråkigaste sättet är förstås att ha lite tålamod. Nytt mode är alltid dyrare än gammalt mode. Vill du köpa in höstens senaste plagg kanske du måste vänta tills början av vintern för att få kläderna lite billigare. Det må vara en tråkig metod, men tänk hur mycket pengar du hinner spara ihop till en riktig shoppingdag om du avvaktar med alla inköp tills priserna sjunkit något!

Stora butiker = billigare pris

Lokala klädbutiker kan ha hutlösa priser för den som är van att kunna köpa en tröja för 150 kronor. När man inte är van vid sådana priser, låter det ofattbart att folk är villiga att betala 500 kronor för en t-shirt.

Vänd dig hellre till de större butikerna som har stort utbud. De har lite av varje och håller sig lika ajour med modetrenderna som de andra butikerna. I vissa fall är det de stora butikerna som sätter modetrenderna. Zalando är en stor onlinebutik där man kan hitta dagens mode: mocca, utsvängda byxor, fransar, brunnyanser, varma kappor och stiliga stövlar.

Och de stora butikerna, såsom Zalando, har reaprodukter och rabattkoder året runt som du kan använda dig av. Du kan få en kod som ger dig fri frakt eller lockar med prisnedsättningar på 60 %.

Fixa till modeplaggen själv

Alternativ kan man kolla i sina gamla kartonger med kläder och leta fram kläder som påminner om årets mode, och bara retuschera dem med lite klipp och klistring. De svarta utsvängda byxorna som var populär för några år sedan, kan återanvändas till dagens trend. En lång tunika kan man klippa fransar på och vita kläder går att färga om till brunt, rostrött och grått för att hänga med i de populäraste färgnyanserna idag!