Presenttips till killen

Vet du inte vad du ska köpa till din pojkvän på hans födelsedag? Här kommer tips på presenter som garanterat kommer att göra honom glad samtidigt som du ger honom en trendig stil inför 2015.

2015 ska vi vara kreativa och personliga när vi klär oss. Tänk färgstarkt mixat med eklektiskt 70- tal och lite stilig marint, tidningen Café har listat de absolut viktigaste trenderna att hålla koll på 2015. Nytänkande kombinationer i form av en färgglad skjorta med en jeansjacka över med ett matchande bälte i byxorna är inte helt fel, det gäller att våga.

För den lite mer praktiskt lagda

Om din pojkvän är en praktisk kille så finns det många olika accessoarer att satsa på som är både snygga och praktiska, som en plånbok i äkta skinn till exempel. Satsa på en enkel modell i svart eller konjaksfärgat skinn. Bruna toner är helt rätt just nu, och detta kan med fördel även appliceras på andra accessoarer såsom bälten och handskar, men också skor. Tänk på att välja äkta läder, då accessoarer som dessa slits fort när de används, äkta läder är ett bättre val när det gäller hållbarhet.

En annan accessoar som alltid går hem är ett par snygga glasögon, gärna i olika modeller, som en trendig man bör ha för att fullända sina outfits. Ett par Ray Ban Wayfarers funkar alltid och uppskattas av de flesta. Det kommer definitivt göra din pojkvän till en glad och trendig man. Glöm inte att köpa ett bra fodral till också, så att han inte riskerar att tappa bort dem.

Ta hobby och intressen i åtanke

Det finns ofta mycket vägledning att få om du vet lite mer om hans hobby eller intressen. Du behöver så klart inte dela hobbyn eller intresset själv för att kunna köpa något passande, men är du helt oinsatt kan det vara svårt att utan några väldigt konkreta tips hitta rätt saker.

Ett praktiskt tips är om du känner några av hans vänner som delar hobbyn eller intresset och kan informera om vad som vore en perfekt present. Att själv försöka sätta sig in i ett djupt ämne utan förkunskap just för att köpa en present kan vara en stor utmaning. Men vi kan garantera att presenten kommer vara väldigt uppskattad.