Mobiltelefonen som accessoar

Skor, smycken, klockor och väskor. Accessoarer av alla möjliga slag har blivit allt viktigare för alla som vill skapa sig en egen stil. Det gäller att ha snygga, personliga och originella detaljer som kompletterar din grundstil på ett bra sätt och ser till att du sticker ut från mängden.

Smycka mobilen

Men varför ska man då nöja sig med de gamla vanliga, traditionella accessoarerna som väskor, smycken och skor? Det finns många andra sätt att göra sin stil personlig. Ett sätt är att smycka sin mobil. Mobilen är en av de saker vi använder allra mest i vardagen, varför det är självklart att den också ska bli en del av vår personliga stil. Därför är det extra roligt att allt fler börjar inse hur lätt det är att piffa upp sin mobil och ge den en personlig touch. Ett sätt är att helt enkelt byta ut telefonens originalskal mot ett nytt och mer personligt. Den som vill omvandla sin mobiltelefon till en snygg, personlig accessoar hittar mängder med trendiga skal och andra tillbehör till mobiltelefonen på Iphonebutiken. Här kan du också spana in många roliga saker som man kan göra med ett mobilskal. Du väljer själv material, färg och form och gör på så sätt mobiltelefonen till en lika het detalj som klockan eller halsbandet.

Vinnare av Guldknappen

Det blir allt vanligare och det finns flera olika företag som är specialiserade på att skapa personliga mobilskal. 2014 års vinnare av tidningen Damernas Världs prestigefyllda pris Guldknappen i kategorin accessoarer är till exempel en kvinna som designar exklusiva mobilskal i läder. Perfekt för den som vill tuffa till sin mobiltelefon och därmed även sin stil. Med mobilskal i läder får man genast en helt annan approach.