Mobilt mode

kvinna i stad med mobil och väska

Mode brukar oftast innebära kläder av olika typer, men det är så mycket mer. Idag tänkte vi gå igenom allt man kan bära med som påverkar ens outfit. 

Väskor

Väskor är något som så gott som alla bär med sig idag, speciellt då fickor inte alltid är så vanliga som de behöver vara. Vid valet av väska behöver man först och främst tänka igenom hur mycket man faktiskt behöver bära med sig. För vissa räcker det men en extremt nätt liten kuvertväska medan andra behöver något betydligt större. Det finns dock flexibilitet i storleksvalet, i alla fall uppåt. Ibland kan det vara så att ens utstyrsel inte fungerar med en alldeles för liten väska. Självklart kan man då byta upp sig i storlek, så länge väskan kan hålla formen utan att vara helt fylld.

Mobiler

De flesta håller nog idag med om att iPhone är den snyggaste och med moderiktiga telefonen. Detta kan sedan förbättras ännu mer genom att köpa ett riktigt snyggt fodral eller skal. Det viktigaste att tänka på här är självklart att skalet är designat för att fungera med just din telefonmodell. Det bästa är att gå in på en butik som säljer skal och kan sortera dem efter telefonmodell.

Om man väljer att köpa ett fodral så kan det vara roligt att köpa ett som även fungerar som börs för att slå två flugor med en smäll. På detta sättet sparar man utrymme i väskan och har färre saker att komma ihåg då man skall ut.