Mobilen för modemänniskan

instagram

Som fashionista är det viktigt att hålla koll på både var man själv och andra bär på sig, men även vad som komma skall. Mobilen har på grund av detta blivit ett ovärderligt verktyg för att förbättra sin modekompetens och cred. 

Kameran

Det absolut viktigaste modeverktyget som en mobiltelefon har är utan tvekan kameran. Att kunna ta bilder på kläder som man har, vill ha eller av någon annan anledning vill visa upp är enormt givande. Speciellt tillsammans med nästa rubrik.

Sociala medier

För att bilderna skall få delning så krävs det självklart att man engagerar sig i sociala medier. Just för mode har nog Instagram blivit det mest självklara valet.

Till det så får man gärna lägga till twitter, bloggar och facebook för att göra klart sitt lapptäcke av sociala medier.

Nyheter

Självklart så kan man som modeintresserad inte bara dela med sig av sina iakttagelser utan måste även inta kunskap från någon av världens alla nyhetskanaler. För att göra detta finns det ett stort antal appar att välja mellan.

En sista nyhetsapp som alla borde ha på sin telefon är en väl fungerande väderapp. På så sätt kan man på bästa sätt planera klädseln efter vädret.