Höstens smyckestrender 2014

Diamant

Smycken har burits av både män och kvinnor i urminnes tider och är en accessoar som säkert aldrig kommer att försvinna. Såväl designen som materialen smyckena tillverkas i kommer att förändras under de kommande åren.

Hösten 2014

Designerna har inför hösten 2014 hämtat inspiration från olika håll såsom naturen, historien och framtiden med futuristiska inslag. Det som utmärker höstens smycken är de säregna formerna och storleken, skriver Pontus Silfverstolpe på Lyx.se. Designen på smyckena är varierande, men det som tycks dominera är motiv hämtade från naturen. Vill du följa höstens mode är det stora och tunga smycken som du ska satsa på och gärna i flera olika färger. De färger som genomsyrar utseendet i höst är dova pastellfärger. Tillhör du dem som tycker om glitter och guld finns även det, men då i kombination med skarpa färger. Höstens trend präglas av att bära smyckena till en mer lättsam klädstil såsom jeans och t-shirt.

Köpa smycken

Tack vare internet har det blivit mycket lättare att hålla koll på vad som är modernt och var du kan köpa dina smycken. Det kan vara kul att ha ett smycke som utmärker sig lite extra och hos Mila Silver hittar du ett stort utbud av unika och handgjorda smycken på nätet från olika designers. Här hittar du till exempel smycken från den populära designern Björg vars smycken är tillverkade i naturligt material med inslag av guldpläteringar, rådiamanter och oxiderat silver.

Höstens look

Tack vare att smyckestrenderna i höst gärna kan kombineras med t-shirt och jeans blir det mycket lättare för dig att sätta ihop en vinnande look i höst.