Enklare att hitta stora storlekar online

Det kan vara knepigt att veta vilken BH-storlek man har. Storlekarna kan variera mycket mellan olika tillverkare och länder.

De flesta har fel storlek

Sveriges Radio meddelar att nästan 80 procent av alla kvinnor har fel BH-storlek. Inte ens kvinnorna själva vet vilken storlek de egentligen ska köpa vilket i sin tur gör det ännu svårare för männen att köpa BH till sina fruar och flickvänner. Ofta väljer man en alldeles för liten kupa, och för bred omkrets.

Nischade webbshopar

På senare tid har det i alla fall blivit betydligt lättare att hitta kläder i rätt storlek via internet, särskilt om man har en större storlek då många butiker lättare kan nischa sig genom en webbshop. På BH-teamet kan man till exempel hitta stora BH-storlekar för alla former och smaker. De är specialister på stora kupor för både BH och bikini. Här kan du lätt hitta behå, tankini, baddräkter och bikini som passar för just varje enskild individ. En större byst kräver lite extra stöd vilket kan vara bra att tänka på när man handlar.

Tack vare ett stort utbud och ett stort lager är väntetiderna också ofta kortare när du beställer plagg på internet. I den vanliga fysiska handeln kan det vara svårt att hitta de modeller man vill ha i sin storlek. Stora storlekar måste ofta beställas separat, och ibland finns de inte ens i lager då butikerna inte har råd att hålla sig med ett lager som kanske inte är så efterfrågat. Risken finns då att man som kvinna väljer fel storlek för att det inte finns något annat att välja på. På internet är det dock enkelt att hitta rätt idag med några knapptryck på datorn hemifrån soffan eller köksbordet. Med rätt BH-storlek känner man sig både tryggare och bekvämare. Dessutom sitter kläderna snyggare och får en bättre passform.