Bästa köpen 2014

Här tänkte vi sammanfatta årets shoppingresa med de bästa köpen. Flera av oss som köper sajten har själva inhandlat en eller flera av dessa saker och vi tänkte inte begränsa oss till någon kategori. 

Mobiltelefon

Vi tänkte inte ens väja ett märke. Det har kommit ut så många bra telefoner i år, vi önskar nästan att vi kunde rättfärdiga att ha två-tre telefoner var. Samsung och iPhone har så klart slagit störst i mobilvärlden och deras senaste modeller visar verkligen vad dagens teknik kan göra. Telefonerna blir allt större och kan kännas lite klumpiga ibland men vi behöver större skärm eftersom vi gör allt fler vardagliga sysslor med mobilen.

Strandplagg

Vackra strandplagg som man kan använda i flera säsonger och som faktiskt går att använda i hemmet likaväl som på stranden. Förut har strandplagg mest varit kläder som man använder för att skyla sin kropp. Nu har det blivit en modetrend och kan användas över en bikini eller till jeans för en dag på stan. Vi har hittat dussintals vackra plagg hos Phax Swimwear. Ett plagg vi verkligen vill att ni går in och tittar på är spetsbyxorna! De är fantastiska.

Inredning

Ännu en stor kategori men vad vi än tittar på i butikerna så finns det mycket att välja mellan. Det finns så snygga lampor, stolar, kuddar, plädar, gardiner och mycket mer. Vi har fallit handlöst för kopparfärgen, den roliga ananasformen som kommer upp igen och igen samt den mer stilrena stilen där man har tagit äldre modeller och moderniserat dem. De vackra pinnstolarna är tillbaka. Likaså är enkelheten med en stege mot väggen där man händer av sig kläder eller filtar. Den butik som legat på topp i inredningsvärlden är Åhléns. De har prickat rätt med nästan varenda ny möbel eller detalj som de erbjuder.