Njut av en bekväm graviditet

Under din graviditet är kroppen i ständig förändring. Kroppen och magen växer i snabb takt och det är inte bara viktuppgången som kan ställa till problem med dina kläder. Det är mycket som händer i kroppen och oftast är det höfterna som gör det besvärligt med underkläder.

Under denna period kan det vara svårt att hitta underkläder som sitter bra och bekvämt. Därför är det viktigt att välja rätt underkläder, som både är snygga, bekväma och hygieniska Du kan hitta dina gravidunderkläder på nätet.

Underkläder under och efter graviditeten

Det finns ett stort utbud av olika kläder anpassade för gravida. Speciellt utvecklade underkläder i flexibla material som anpassar sig till just din kropp, utan skavande sömmar. Det är material av hög kvalitet som har en egenskap att låta huden andas samtidigt som allt hålls på plats. Dessa underkläder kan du alltså använda under hela din graviditet och även efteråt.

Efter förlossningen är du säkert väldigt öm men vill ändå att det kännas stabilt och att underkläderna håller allt på plats. Just efter förlossningen är det otroligt viktigt att du har underkläder som andas bra. Dessutom kan du tvätta underkläderna på höga temperaturer, så att du behåller en bra hygien. Därför är just dessa underkläder perfekta för dig.