Allt för sommarens bad

Vad är en sommar utan bad? Inte mycket men många har svårt att hitta bra, snygga och bekväma badkläder. Det är alltid något som inte är bra med de olika modellerna. Antingen för stor kupa, för liten rumpa eller för öppen rygg.

Att välja BH

Något som ofta är svårt att hitta är BH. Det positiva när det är knyte både vid ryggen och nacken är att då behöver bara kupan passa. Det är inte alltid som banden med knäppe går att justera helt perfekt. Speciellt inte för personer som är små och tunna.

Köp något nytt tycker många, men det är inte alltid nödvändigt. Det går att använda omatchade över- och underdel. Exempelvis om du har en svart underdel så kan du ha vad som helst på överdelen, både mönster eller enfärgat.

Välja Baddräkt

När det ska väljas baddräkt finns det flera saker att tänka på. Det ska vara rätt kupa, lagom längd och täcka så mycket på rumpan som du själv känner dig bekväm med. Därför kan det vara svårt att hitta en perfekt modell och storlek. En positiv utveckling är att det i dagens samhälle finns ett stort utbud av olika modeller. Det gör att de flesta kan hitta en modell som de känner sig bekväma i.