Höstens mode

Hösten börjar få sitt grepp om Sverige mer eller mindre, visst hoppas vi på några sköna sensommardagar men det är bara att konstatera att hösten kommer mer och mer. Med en ny årstid så gäller det att se över sin garderob och kolla upp om den passar in för höstens mode 2017.

För gemene man kanske man inte följer moderådet som ges till punkt och pricka. För många så är det huvudsaken att man trivs i de kläder som man använder. För andra så följer man trenderna, kanske inte slaviskt men man vill gärna ha koll på det senaste som händer inom modet. Hitta matchande kollektioner som passar den stil som man gillar.

Om man följer trender så finns det mycket inspiration att hämta från de som kanske har bättre koll än vad en själv har. Som tur är så har det kommit mer och mer bloggar för herrmodet de senaste åren som man kan förkovra sig i. Instagram bland annat har hjälp till att enkelt kunna visa upp mode för herrar, Metro Mode ger dig tips på bra konton på Instagram att följa.

Manchester verkar bli stort i höst både i jackor och byxor. I övrigt så är det en sportig look i höst, tittar man på vad som visades på catwalken tidigare så hittar man både polotröjan och randiga tröjor. Byxor med revär verkar bli populärt och sportiga ytterplagg. Du hittar säkert något som kan passa din garderob för hösten.